Fru och mamma till Willhelm och Tove och Ejnar

Alla inlägg under april 2016

Av Charlotta Åkervall - 11 april 2016 14:12

Hej och god eftermiddag alla Finisar!

Så var det ny vecka idag och nya äventyr. Vi startade dagen med att Willhelm fick äta frukost själv så åt vi sen jag och Tove.
Låg kvar lite längre i sängen och vila efter en jäkla jobbig natt med lilleman, han hostar så, så det håller honom vaken när han är på väg att somna så börjar han hostar. Tycker så synd om honom mammas lilla älskling.

Men vi hade ett besök hos bvc idag för vikt och längd kurva. Så idag vägde han 9545 gram och 78 cm lång. Han följer sin kurva ligger lite över på längden. Toves kula som hon har på handleden visste dom inte riktigt vad det var men hon skulle kolla med sina läkar kollegor så får vi ett brev hem om vad dom bestämt. Läkaren hon lyssna på Ejnar andning också men det bra. Nu sitter jag i soffan med en sovande Ejnar och en bråkig Tove som bara bråkar och väcka Ejnar.

Av Charlotta Åkervall - 10 april 2016 21:22

Här kommer bilderna dom kom inte med. En Willhelm som öppnar paket som han fick.

Här i paketen var det snygga coola kläder, och allt fick tummen upp av Willhelm. Så det var en nöjd och glad kille.

Av Charlotta Åkervall - 10 april 2016 21:15

[Bild]

Här kommer bilderna dom kom ju inte med. En Willhelm som öppnar paket som han fick.

[Bild]

Här i paketen var det snygga coola kläder och allt fick tummen upp av Willhelm. Så det var en nöjd och glad kille.

Av Charlotta Åkervall - 10 april 2016 19:35

Har ni haft en underbar helg!

Det har vi haft iallafall.. Vi startade dagen med att äta frukost tillsammans, sen åkte jag och Ejnar och handlade till kalas idag och Johan gi ut och börja byta däck på den lilla bilen.
När vi kom hem och plockat in varorna så gick barnen och duschade sen dammsög jag hela huset men hann inte skura golven.... kanske får göra det imorgon om vi hinner..
Sen kl 14:00 började gästerna trilla in och födelsedags barnet fick öppna presenter. Visar imorgon vad han fick , men kläder, och någon turtle gubbe. Det var en nöjd och glad kille..
Vi prata om Legoland vi tänkte vi skulle åka dit i sommar ihop med min storasyster Jessica och hennes familj... Så ska kanske åka till dom i veckan nu, så ska Jessica hjälpa oss beställa.

Imorgon ska vi till bvc Ejnar ska mätas och vägas och Tove skulle med också och kolla vad det är för kyla hon i handleden jag tycker den här blivit mindre för nu syns den inte så mycket...

[Bild]

En Willhelm som öppnar paket som han fick.

[Bild]

Här fick han snygga kläder och han gillade det också, så det var inget som inte var bra...

Av Charlotta Åkervall - 9 april 2016 20:30

Har ni haft en bra lördag, vi har hunnit med en hel del.
Jag bakade först och började städa och damma efter maten och det blev lite lättvindigt mat makaroner och korv och köttbullar. Det blev inte kyckling och ris, hade inte så mycket kycklingfiléer som vi trodde.
Imorgon måste jag åka och handla lite till kalaset imorron.
Ska luta mig tillbaka i sängen och titta på tv och se om Johan vill komma in med lite gött....

Jag bakade tre sockerkakor och en hel del kladdmuffins. När jag höll på att baka kladdmuffinsen så kom Johans föräldrar, så då blev det lite fika med lite nybakat fikabröd..

Älsklingen röjde på ordentligt i träden men nu är det klart iallafall men det tog tid.

Barnen var ute och lekte en hel del och sandlådan är väldigt roligt, men inte så roligt för mamma när man tömmer stövlarna inne fulla med sand..

Av Charlotta Åkervall - 9 april 2016 10:48

God morgon alla finisar!

Hej vad sk ni hitta på för något denna lördag. Johan ska byta däck på bilarna och klippa träden.
Just nu ligger jag i sängen med Ejnar och älsklingen har börjat med träden och barnen är ute och leker med varandra. När Ejnar har vaknat så ska jag försöka ta tag i dagen och börja städa och baka lite.
Hur var eran fredag här hade vi det bra och barnen lekte och hade roligt....

Till middag tänkte vi göra kyckling och ris och currysås. Får se om det blir det eller om vi väljer något annat istället. Barnen är så kräsna när det kommer till mat, inte Willhelm men Tove är det iallafall hemma. Men när hon är hos dagmamman så äter hon jättebra säger dom, det är konstigt det där. Hon har börjat vara så trotsig mot mig när jag hämtar henne hos dagmamman. Inte så roligt att höra när hon säger att hon hatar dig mamma, tycker inte om dig mamma. Hon testar hur långt hon kan gå innan jag blir arg och ledsen. Men hon förstår väl inte vad hon sägeroch gör. Det är inte roligt iallafall. Är väl den roliga 3 års trotsen.

Det är ju tur man kan vara så söt och fin iallafall. Men du gör din mamma tokig ibland.

Av Charlotta Åkervall - 8 april 2016 20:51

Hej och godkväll!

Så var denna fredagen över. Det blev inget med ringarna det var stängt så vi får ta nästa fredag istället.
När Willhelm kom hem från skolan så började freagsmyset. Det tacos till middag Willhelm äter jättebra i Tove däremot äter som en mygga, fast idag åt hon upp men vilken tid det tar.. Barnen lekte tillsammans efter maten, så vi kunde vila med Ejnar lite.

Nu ligger jag i sängen och tittar på tv och barnen sover och Johan tittar på hockey ute i stora rummet... Imorgon ska vi byta däck på bilarna och greja ute eller Johan ska, jag får greja inne istället...

Av Charlotta Åkervall - 8 april 2016 11:03

Hej på er alla finisar!

Idag är det redan fredag, har gått så himla fort hinner ju knappt med längre. Johan och Tove åkte precis iväg till stan Tove skulle till tandläkaren. Åh jag och lilleman ligger här i sängen och vilar, eller ja inte jag utan Ejnar gör det..

När dom kommer hem så ska vi åka till Skara och se om det går att fixa mina ringar, har inte haft dom på flera månader och det känns så naket utan dom.
När Willhelm kommer hem från skolan så börjar helgen, den är nästan fullspäckad med grejer...
Lilleman sov väldigt bra i natt förutom sin jäkla hosta han har fått nu istället. Men han är betydligt mer gnällig nu när han är förkyld än när han frisk. Men det har man rätt att va men det är lite jobbigt för mig för han har blivit väldigt mammig nu också.... Det blir tacos till fredagsmyset sen när Willhelm kommer hem...

Presentation

Mamma till två underbara barn  Willhelm 090403 och

Tove 130125

Jag är gift med Johan och tillsammans bor vi i ett hus på landet.

Bloggen kommer handla om vårat liv

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Fråga mig

1 besvarad fråga

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards